Добредојдовте во

Центар за право на бегалци и миграција

при Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје

Нашите
проекти

Проект 01

Summer school: Refugee Rights & Migration

Проект 02

Правна клиника

Проект 03

Истражувачки проект:
„Бегалците и миграцијата во контекст на Балканската рута“

mk_MKMK